Shakerevents – Når det skal gøres ordenligt

Leder du efter det rette eventbureau i København? Så skal du bruge Shakerevents – vi er din kvalitetsbevidste samarbejdspartner. Vi laver alle typer arrangementer og er meget fleksible med eventen. Ring til os og kom med en forespørgsel, eller få et uforpligtende tilbud på dit projekt. Ring på tlf.: 31 70 30 30 eller send en mail på kontakt@shakerevents.dk

I vores faste services finder du et bredt udvalg af arrangementer, vi kan tilbyde at hjælpe dig med. Vi laver alt fra barudlejning med specielle tilbud som fri-bar og billig-bar, til cocktailkurser og meget andet.

 

Din foretrukne partner i hovedstaden

Når du skal vælge en virksomhed til at arrangere dit event, er det ofte svært at finde den rigtige samarbejdspartner. Vi har gjort det nemt, ved at tilbyde et enkelt, overskueligt og uforpligtende tilbud på et samarbejde med os. Vi har gode faste priser til vores faste events, udlejning af barer, diverse kurser, mm. Derudover er vi til at snakke med omkring tilbud på opgaver der er skræddersyet til dit arrangement.

Vi har stor fokus på kvalitet og service i vores arbejde. Vi ved at nøglen til overlevelse i vores branche er tilfredse kunder som kommer tilbage. At arbejde med samme kunder igen og igen opbygger en relation, som kan være svær at opbygge med nye eller andre udbydere. Derfor ved vi hvor vigtig rådgivning er, inden vi sætter i gang med arbejdet.

 

Rådgivning og planlægning er nøglen til succes

At planlægge et succesfuld arrangement kræver erfaring, overblik og kreativitet. Hos Shakerevents finder du medarbejdere der besidder hele pakken. Vores eventbureau i København er specialister til at hjælpe til både før, under og efter dit arrangement er afholdt.

Vi laver ethvert event i samspil med dig, hvor du vælger budget og fremlægger ønsker for arrangementet. Alle elementer tages til overvejelse og vi fastlægger en strategi, som vi arbejder ud fra herefter. Vores virksomhed er dog ikke en mekanisk enhed og sker der ændringer undervejs, tages der også højde for disse.

 

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vores team er bestående af håndplukkede dygtige medarbejdere, som alle er den bedste kaliber. Vi tager derfor venligt imod alle henvendelser og tager gerne en snak om dit event. Vi er stolte af vores arbejde og henviser gerne til referencer, hvor du kan finde inspiration til dit event.

Shakerevents ApS © 2016 | CVR 33599811 | +45 - 31 70 30 30 | Kontakt@shakerevents.dk