Skal du til at planlægge en festlig begivenhed, og vil du gerne slippe for besværet med baren? Så står Shakerevents til rådighed med assistance, hvad end du har brug for en dygtig bartender i baren eller et stort udvalg af cocktails.

Vores bartendere er kompetente, kreative og servicemindede hvilket betyder, at vi leverer barløsninger hvor du og dine gæster vil opleve en festlig stemning og velskænkede cocktails. Vi kan lejes til både private eller firma arrangementer.

 

Server cocktails med manér

Shakerevents tilbyder løsninger der passer til dine behov. Indhent et tilbud nu ved at ringe til os på telefon 31 70 30 30 eller send os en mail på kontakt@skaherevents.dk så vender vi tilbage med et tilbud, der er tilpasset dine ønsker.

Vores cocktailbartendere laver eksempelvis følgende cocktails:

  • Mojito
  • Cosmopolitan
  • Strawberry Daiquiri
  • Amaretto sour
  • Og mange andre…

Listen er meget lang. Pointen er, at vi laver cocktails for enhver smag. Vi ønsker blot, at du giver til kende, hvilke cocktails du ønsker serveret til din fest.

 

Få en god smags oplevelse

For os er det afgørende, at vi serverer cocktails der lever op til dine forventninger. Vi er landets førende Eventbureau. Derfor gør vi meget ud af, at uddanne vores team. Dertil kan vi nævne at vores barchef både deltager nationalt og internationalt til de helt store cocktail konkurrencer og hjemtaget både medaljer og pokaler.

Vi går ikke på kompromis med råvarer, da vi mener at friske råvarer er kilden til gode cocktails. Vi elsker vores arbejde, hvilket vil afspejle sig i den oplevelse du får, når du vælger et samarbejde med os.

Vi medbringer alt og stiller det hele op. Du kan derfor koncentrere dig om de mange andre ting, der følger med når et arrangement skal planlægges og udføres. Vi sørger for en cocktailbar, som I sent vil glemme.

 

Kontakt os for info om udlejning

Vores håndplukkede team af bartendere har erfaringer fra mange forskellige arrangementer, hvilket er med til at sikre en professionel service til din fest. Det er derfor heller ingen udfordring for os, om din gæsteliste er lang eller kort. Vi fokuserer på, at alle får en god oplevelse med vores services.

Her på hjemmesiden kan du bl.a. læse mere om, hvem vi har samarbejdet med gennem tiden, og hvordan de har oplevet vores services.

Vi ser frem til at høre mere om dine ønsker.

Shakerevents ApS © 2016 | CVR 33599811 | +45 - 31 70 30 30 | Kontakt@shakerevents.dk